NOA GARANTIE

Stukadoorsbedrijf Neuvel is lid van de Nederlandse Ondernemingsvereniging voor afbouwbedrijven. De NOA-Afbouwgarantie houdt in dat u verzekerd bent van heldere concrete afspraken en vakwerk. Om jezelf een NOA-Vakman te mogen noemen moet je aan belangrijke kwaliteitsmaatstaven, gedragsregels en eisen voldoen. Veel van deze eisen zijn vermeld in de Algemene Consumenten Voorwaarden die zijn vastgesteld door de NOA samen met de Vereniging eigen huis en de consumentenbond. Alle bedrijven die bij de NOA zijn aangesloten moeten deze consumenten- voorwaarden hanteren.

Wanneer u in zee gaat met een NOA-vakman weet u zeker dat deze verstand heeft van zaken en u altijd het juiste advies geeft. Onder vakwerk verstaan wij meer dan alleen een goed eindresultaat. Noa-vakmannen zetten zich in om uw planning te realiseren en zijn sterk in het meedenken en adviseren. Zij nemen hun verantwoordelijkheid, geven garantie op hun werk, beschikken over een probleemoplossend vermogen, zorgen voor duidelijke offertes zonder kleine lettertjes en geven u tot slot de zekerheid dat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat alles netjes wordt afgehandeld. Met de NOA-Afbouwgarantie bent u ook in dit geval het beste af. De Geschillencommissie Afbouw behandeld elke situatie onpartijdig. Mocht uw afbouwer in gebreke blijven, dan staat NOA in beginsel borg voor een goede afhandeling.