OVER ONS

Welkom op de website van Stukadoorsbedrijf Neuvel

Mijn naam is Nick Neuvel. Na mijn opleiding tot stukadoor en 4 jaar werkervaring wilde ik graag een nieuwe uitdaging, daarom ben ik in 2011 een eigen onderneming gestart. Nu zet ik mijn eigen stukje vakwerk neer een soort eigen merk, stucwerk van Nick Neuvel een merk dat zich onderscheidt van anderen in vele opzichten!

Ik werk vanuit Vijfhuizen en ben vooral werkzaam in en rondom Haarlem, Hoofddorp en in de gehele regio Haarlemmermeer. Buiten een aantal bedrijven waar ik mee samenwerk ben ik ook direct voor de klanten bezig. Naast Stucwerk lever ik ook latex spuitwerk. Dit is een gouden combinatie, omdat ik dit allemaal zelf in de hand heb kan ik mijn ziel en zaligheid in de afwerking stoppen.

Ook ben ik aangesloten bij de NOA, dit is een overkoepelende organisatie voor afbouwbedrijven die toezicht houdt op de kwaliteit van het stukadoorswerk door middel van kwaliteitsnormen. Een speciale commissie die garant staat voor eerlijke handel. Met tal van cursussen en beurzen zorgt de NOA ook nog eens dat de ondernemer up-to-date blijft en op de hoogte is van de nieuwste technieken en materialen.

Voor de afbouwbranche geldt nog steeds de verlaagde BTW regeling voor huizen ouder dan 2 jaar. Dit houdt in dat over de werkzaamheden geen 21% maar 9% BTW berekend wordt.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvende offerte op maat!